Over Melissa

Het merk Melissa werd in het begin van de jaren tachtig gelanceerd en werd gecreëerd rond het concept van het aanbieden van producten die relevant, functioneel en beschikbaar zijn voor iedereen. Melissa bestaat uit een uitgebreid productassortiment dat alle productgroepen binnen de elektrische huishoudelijke apparaten omvat.  

Melissa heeft daarom als uitgangspunt het FRIENDS-principe:

Fast & Flexible (Snel & Flexibel)

De bouwsteen van ons succes, aanpassingsvermogen door snel en flexibel te zijn. Essentieel om aan de veranderende behoeften van ouders te voldoen. We blijven dankzij ons aanpassingsvermogen goed op de hoogte van de stand van zaken, de veranderende behoeften en nieuwe technologieën, zodat we jou als eindgebruiker beter van dienst kunnen zijn.

Reliable (Betrouwbaar)

Jouw vertrouwen in ons is veel waard. We werken met officiële normen en processen. Bovendien worden de fabrieken zonder uitzondering regelmatig bezocht door haar inspecteurs, met bijzondere aandacht voor de arbeidsomstandigheden ter plaatse, maar ook voor de sociale arbeidsomstandigheden of veiligheidsaspecten die van toepassing zijn op de betrokken werknemers.

Innovative (Innovatief)

Bij Melissa streven we ernaar onze producten te onderscheiden door creativiteit en passie, door constant te innoveren en door producten van de hoogst mogelijke kwaliteit te leveren. Melissa werkt daarom voortdurend aan innovatieve toepassingen in haar productontwikkeling.

Exceeding expectations (Verwachtingen overtreffen)

We werken om onze beloften waar te maken, de ogen en oren van onze doelgroep te openen en al onze consumenten van dienst te zijn door in onze producten functies en dergelijke toe te voegen die meer zijn dan de standaard. Zo willen we de verwachting van onze consument overtreffen.

No nonsense

Bij Melissa weet je meteen wat je kunt verwachten. Recht toe recht aan. We houden er niet van om ergens omheen te draaien.

Durable (Duurzaam)

We zijn van mening dat wij als Melissa in ons handelen een rol van betekenis vervullen op het gebied van duurzaamheid en de maatschappelijke relevantie. Om hier invulling aan te geven worden zo veel mogelijk milieu-ontziende onderdelen in de producten ingebouwd en wordt rekening gehouden met de recyclebaarheid van producten na afloop van de levensduur. Zo werken de meeste producten op batterijen die na hun gebruik afzonderlijk gerecycled kunnen worden en werken wij altijd aan energiezuinige producten.

Service

Als een professioneel bedrijf met kwaliteitsproducten, werken we elke dag aan de totale tevredenheid van onze consumenten. Om dit niveau van tevredenheid op een hoog niveau te houden, ondersteunen we onze gebruikers op alle mogelijke manieren. Vanaf het moment van je aankoop tot aan de kwaliteit van de nazorg. Je bent bij ons altijd welkom met vragen of klachten. We proberen je zo goed en snel als mogelijk te helpen via onze klantenservice.

Commaxx BV

Melissa is sinds 2022 onderdeel van Commaxx BV. Commaxx BV is een wereldleider in de ontwikkeling en verkoop van smart choice consumentenelektronica aan nationale en internationale retailers en importeurs onder verschillende merken, waaronder Lenco, Trebs, Alecto Home, Fysic, Gastronoma en Alecto Baby.

De merken van Commaxx BV worden over de hele wereld verkocht middels eigen webshops of landelijke en lokale distributeurs. Het aantal landen waarin de merken van Commaxx vertegenwoordigd zijn, groeit nog steeds.